IŞIKLAR, AMASRA’DA BAYİLERİ İLE BİR ARADA!

Sertaç Dindaroğlu
By -
0





Uzun yıllardır yapı sektöründe bulunan ve sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Işıklar Yapı Ürünleri, kaliteli hizmet anlayışını ve müşteri memnuniyetini sürekli kılmak adına bayi satış temsilcilerine yönelik sıklıkla düzenlemeye devam ettiği toplantılarını bu yıl Amasra’da düzenledi. Bu toplantılardan ilki; Marmara Bölgesi ve İç Anadolu Bölgesi bayilerinin satış temsilcilerinin katılımıyla Nisan ayı başında gerçekleştirilirken; ikincisi ise Akdeniz, Karadeniz, Ege, Doğu ve Güney Doğu Anadolu bölgeleri bayi satış temsilcilerinin katılımıyla Mayıs ayı başında gerçekleştirildi. 
Amasra Northdoor Hotel’de gerçekleştirilen toplantılar esnasında yeni ürünlerin tanıtımlarının yapılmasının yanı sıra uygulama ve yapım detayları hakkında da bilgilerin paylaşımı sağlandı. Özellikle ısı yalıtımı ve ses izolasyonu konusunda sektöre beraberinde birçok çözümü de getiren Ekoklinker ürününün avantajları ve uygulama esnasında nasıl kolaylıklar sağladığı konuları üzerinde duruldu. Ayrıca organizasyonda Işıklar Yapı Ürünleri Genel Müdürü Sn. Özgür Üzeltürk tarafından yapılan konuşmada 2016 yılı değerlendirilirken 2017 yılından da beklentiler dile getirildi. Bölge yöneticileri tarafından ise kendi bölgelerine hitaben konuşmalar gerçekleştirildi. 
Verimli bilgi aktarımının sağlandığı organizasyonda katılımcılar, Işıklar’ın Bartın’da bulunan fabrikasını gezme şansını da yakaladı. Fabrika alanında Çatı Sistemleri ve Ekoklinker ürünlerinin uygulamasına yönelik bire bir uygulama yapan katılımcılar, fabrikayı da gezerek üretim süreci hakkında bilgi sahibi oldu. Organizasyon birlikte yenilen akşam yemeği ile sona erdi. Hep birlikte güzel vakit geçiren bayi satış temsilcileri ve bölge yöneticileri ise Amasra’dan mutlu ayrıldı!

Yorum Gönder

0Yorumlar

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*